Кредит срещу лична карта без трудов договор

Kредити само с лична карта

Пари на заем срещу лична карта

Някои от вас може би си задават въпроса защо бързия кредит с личната карта се нарича така, като всеки човек има лична карта?! Всъщност това име се е възприела в практиката и обхваащ няколко кредита, които се получават от кредитните компании у нас с минимум подкрепящи документи. При кредита само с лична карта, трябва да докажете своята самоличност, както и това, че сте бълнолете български гражданин . При някои компании се изисква да сте на възраст поне 21 – 24 години.

Името „кредити с лична карта“ произлиза от времето, когато започват за първи път да се предлагат заеми за лични нужди с улеснени процедури и минимум документи. Така че, кредитът само с лична карта е името на заемите, които получавате бързо, без да се редите на гишета и без да обяснявате за какво ще ви послужат парите от заема.

Кредит срещу лична карта без трудов договор

Представете си, че току-що сте се преместили в нова къща и тя е празна. Имате нужда от легло, маса, печка, хладилник – неща, които е доста лесно да се изброят на пейка. Но в допълнение към тях ви трябват и 2 саксии, 6 чинии, няколко чаши, кафемашина и много други малки неща, за които дори не сте се замисляли, когато сте живели с родителите си или сте живяли под наем в обзаведен апартамент. Отговорете си честно на въпроса, отговаряте ли на услвоията на банките за получаване на заем? Има ли смисъл да минете целия път по подаване на заявление и събиране на документи за отпускане на банков заем, ако имате нужда от 2 чаши кафе или 4 чинии?

Плюс това, разбира се, ще получите максимум 2-3 артикула от един магазин, други 2 от следващия и т.н. – отново, би било лудост да обяснявате това или да проверявате дали магазинът е одобрен от банката и може директно да пазарувате на лизинг от него. Най-лесният начин е да направите списък от това, от което се нуждаете и да вземете онлайн заем с лична карта – попълнете заявлението, напишете колко пари ви трябват и за колко време ще ги върнете и след това спокойно отидете да пазарувате.