Условия за кредит

Бързи кредити условия

Ако сте взаимодействали с банки преди или сте поискали заем от тях, вече знаете колко време може да отнеме получаването на отговор и колко документи искат. За банков заем първо трябва да участвате в дискусия, за да може банков служител да ви каже какви документи да подготвите и едва след това да се представите пред тях и да видите точно договорните условия. Всичко това отнема време, а вие нямате време, нали?

Ако се нуждаете от спешен заем, заемите, предлагани от кредитните компании, със сигурност ще ви помогнат по-бързо, отколкото би могла да го направи която и да е  банка. По-конкретно, банковият кредит отнема средно между 3 и 5 работни дни да се вземе решение относно вашето заявление за кредит. За разлика от тях небанковите  финансови институции могат да вземат решение и да прехвърлят вашите пари в същия ден или само в рамките на няколко часа от кандидатстването!

Минимални условия и без документи

Небанковите заеми, също така се отпускат с минимални условия и без документи. През повечето време представянето на лична карта е всичко, което се изисква от вас. Фирмите нямат условия за поръчители или гаранции от какъвто и да е вид. Те не изискват доказателство от вас като служител, което можете да получите само от работодателя си, чрез дълга процедура, както банките. Освен това банките обикновено изискват удостоверение за заплата, стаж с определен срок на последната месторабота и т.н. Ето защо оптимално улеснените условия на кредитните компании позволяват да получите заем само с няколко кликвания, защото всичко се случва онлайн! Клаузите са ясни и лихвите са ви съобщени от самото начало, парите се превеждат само за няколко секунди, след като подпишете договора.

Можете да помислите за небанков заем, който не изисква почти никакви условия за почти всякакъв вид спешни случаи. Причините могат да бъдат нужда от малки автомобилни или домашни ремонти, медицински проблеми, неочаквано високи сметки и много други!