Кредит до 500 лв.

Бързи кредити до 500 лв.

Бързите онлайн заеми напоследък станаха много популярни в България и се отпускат от кредитните компании. Такъв кредит може да бъде изплатен с една вноска или на месечни вноски.

Пример за бърз заем до 500 лв.

Например, за усвояване на заем от 300 лв. с годишно надплащане от 50% и погасяване за един месец, вие ще платите едва 12.50 лв. и общата цена за погасяване ще бъде 312.50 лв.

Предимства на заемите до 500 лв. без поръчител

Защо да прибягваме до бързи заеми до 500 лв. без документи и без гаранции? Предимствата са много:

  • Нямате нужда от гаранции или поръчители. Не рискувате да останете без дом, ако нещо се случи и не можете да върнете парите навреме. Факта, че получавате парите без поръчител, също улеснява времето и процедурата за кандидатстване.
  • Договорите са с прозрачни клаузи. Интересът е ясен от самото начало, като много компании дори имат онлайн кредитни калкулатори на уебсайта си, където въвеждате желаната сума и продължителност, за да разберете точно всички условия за кредит и общата сума, която ще платите накрая.
  • Поверителност. Тъй като не ви трябват удостоверения или поръчители, никой няма да разбере, че сте теглили заем. За много бързи заеми без документи можете да кандидатствате изцяло онлайн, по телефона или от офис. Вземете парите, от които се нуждаете от вкъщи, без да губите време в излишно пътуване.
  • Не се налага да обяснявате с каква цел ви трябват парите. Ако за банков заем ви задават всякакви въпроси и попълвате поредица от досадни формуляри, не е нужно да давате никакви обяснения на небанковте финансови институции за крайната цел на парите.

Нашата платформа за сравнение на кредити поддържа широка база данни с атрактивни оферти. Тя ви осигурява възможност да сравнявате бързо и лесно предложенията по техните погасителни вноски, оскъпяване, период на погасяване, ГПР, минимална и максимална сума.