Бързи кредити без обезпечение

Бързи кредити без обезпечение

Има някои основни условия за получаване на бърз небанков заем без обезпечение. Първата стъпка е да се уверите, че отговаряте на тях.

Как да получите необезпечени заеми?

Нуждаете се от валидна лична карта, която да доказва, че сте поне на 18 години (в някои случаи трябва да сте на възраст до 24 години, да не сте прекалено възрастни (обикновено трябва да сте на не повече от 75 години, но някои фирми отпускат и кредити на персионери без ограничение във възрастта) и да може да докаже минимален месечен доход чрез извлечение от банковата си сметката, като минималният доход може да варира от една компания до друга.

Важно е да проучите внимателно какво предлага всяка фирма и да прочетете внимателно условията. Компанията, която има най-добра реклама, не винаги има най-доброто предложение за вас. Не бързайте, има много компании на пазара и всички те имат сайтове, където можете да намерите цялата необходима информация.

След като изберете от множеството бързи необезпечени заеми този, който ви е най-подходящ, изберете най-удобния метод за достъп до кредит. Можете да го направите онлайн, по телефон или на място в офис на избраната от вас фирма.

Кога и как се използват необезпечени потребителски заеми?

Преди да кандидатствате за необезпечен бърз небанков заеми, проучете и други възможности. Не си мислете само колко бърза е процедурата и колко бързо получавете одобрение и пари на сметката. Ако искате дългосрочен заем с ниска лихва, може би ще е по-добре да потърсите класически договор, основан на гаранции.

Разбира се, ако нямате гаранции, искате парите много бързо или сте в черния списък на ЦКР, имате по-малък избор. Има много ситуации, при които прибягването до бързи кредити без обезпечение е идеалното решение.

През повечето време бързият кредит ви извежда от критична ситуация, в която се нуждаете от пари спешно. Това може да бъде спешна нужда от пари за медицински разходи, спешен ремонт на колата или дома, закупуване или ремонт на нов електроуред или устройство, неочаквана глоба или може би просто връщане на друг заем.

Не забравяйте, че можете да направите всичко с парите, защото фирмата няма да ви пита за какво ще използвате средствата. Използвате ги по ваше желание: може би искате да ходите на ски или искате нов мобилен телефон и то най-нов модел. Изборът е само ваш, а възможностите са безкрайни.